Erasmus projesi gençlik hareketliliği

AB tarafından ortak finanse edilen ve 5 ülkeden, İtalya, Türkiye, Hollanda, Bulgaristan, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nden 36 genci bir araya getiren S.T.A.Y ​​​​​ Otistik Gençlerin Uyum Aracı Olarak Spor projesi 14-20 Kasım 2021 tarihleri aradında İtalya'nın Fanano şehrinde gerçekleştirildi. Dernek olarak 6 genç ile projede yer aldık.
Etkinliklerin gerçekleştirilmesinde, " Diomira Dua Evi", Fanano Belediyesi, Itasolidale Vakfının desteği alındı. Italpizza, Dolcem, Sem Group, Villani Salumi di Castelnuovo Rangone ve Menù, Modena Tarımsal Gıda Meyve ve Sebze Pazarı gibi bazı yerel şirketler, katılımcıların bölgemizin gastronomik zenginliğini gösterdi.
İşbirliği yapan tüm personele de özel teşekkürler.
Ayrıca:
- Maria Letizia Grasso, tırmanma teknisyeni ve Emilia Romagna Paralimpik Komitesi üyesine
- Silvia Marchesini, özel ihtiyaçları olan çocuklar için özerkliğin geliştirilmesi için atölye çalışmaları ve etkinlikler düzenleyen La Mongolfiera Modena Derneği temsilcisine özel teşekkür ederiz.